Geen training

      Reacties uitgeschakeld voor Geen training

Beste mensen, I.v.m. de op 14 december door de regering afgekondigde Corona maatregelen zijn de sporthallen gesloten. Daarom zijn er op dit moment geen trainingen. Het bestuur.    

Beperkte trainingen i.v.m. Corona

      Reacties uitgeschakeld voor Beperkte trainingen i.v.m. Corona

Als gevolg van de huidige maatregelen i.v.m. Corona zijn onze huidige trainingsmogelijkheden beperkt.  De jeugd- en junior-trainingen gaan momenteel gewoon door. Voor senioren zijn maar een beperkt aantal plaatsen per… Lees verder »

Nieuws i.v.m. Corona.

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuws i.v.m. Corona.

Nieuws i.v.m. Corona. Afgelopen Dinsdag 13 Oktober heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd  om de verspreiding van het Corona virus te voorkomen. Wij als vereniging willen hier natuurlijk aan meewerken…. Lees verder »

Clubactiviteiten i.v.m. Corona

      Reacties uitgeschakeld voor Clubactiviteiten i.v.m. Corona

I.v.m. Corona kunnen we voorlopig niet meer trainen in de hal. We gaan daarom de komende tijd meer on-line aanbieden. Zo kunnen leden nu op onze site: discussiëren op ons… Lees verder »

Dan Examens

      Reacties uitgeschakeld voor Dan Examens

Vandaag waren de Dan Examens bij de Shotokan Ryu. Elodie Kempeners en Natasha Perez Otero hebben het heel goed gedaan en zijn beiden geslaagd voor de 2e dan! Roger was… Lees verder »

26 Shotokan kata challenge

      Reacties uitgeschakeld voor 26 Shotokan kata challenge

13 karateka met 302 jaar karate training & studie, met 39 dangraden namen op deze dag deel aan deze uitdaging. Ging het lukken om alle kata’s achter elkaar zonder fouten… Lees verder »

Stage Silvio Campari

      Reacties uitgeschakeld voor Stage Silvio Campari

18 Oktober zijn enkele leden van Karate do Pora naar Weert gegaan om te trainen bij Silvio Campari, bondscoach van Italië.